Луксозна нова сграда до НДК и Медицинска академия
СКРОЛ НАДОЛУ

Местоположение

Луксозна нова сграда, разположена в идеалния център на София

Районът е считан за най-добрия поради факта, че там се намират НДК, Медицинския университет, Софийски Районен съд и плувен комплекс „Баня Мадара“. В близост има метростанции и спирки на градския транспорт.

Виж в Google Maps.
Виж в BGMaps.
GPS координати: 42.686364,23.311824

Бърза връзка: +359 886 201 201

Луксозна нова сграда до НДК и Медицинска академия

ОПИСАНИЕ

Сградата

Сградата е построена през 2018 година и е една от малкото нови сгради в идеалния център на София. В строителството са вложени качествени материали и технологии. Елегантната фасада е решена в топли бежови нюанси, подчертани с естествен камък, стъклени парапети и дискретно осветление. Алуминиева дограма REYNAERS в графитен цвят. Термопомпа за отопление и охлаждане – последно поколение.

 

Имотите

  • Търговско помещение разположено на партерно и сутеренно ниво. Помещението е с обща площ от 205,35 кв.м. Има хубава витрина към улицата и самостоятелен вход.
  • Апартамент с една спалня, разположен на първи жилищен етаж с обща площ от 85,27 кв.м.
  • Апартамент с една спалня, разположен на втори жилищен етаж с обща площ от 86,07 кв.м.
  • Пентхаус с две спални и панорамна покривна тераса, заемащ трети, четвърти и пети жилищни етажи с обща площ от 195,66 кв.м.
  • Четири паркоместа във вътрешния двор.

Апартаментите са напълно обзаведени с луксозни мебели и висок клас техника.

 

Възможности

Сградата може да се закупи с инвестиционна цел като жилищата са готови за отдаване под наем. Местоположението ѝ е много подходящо за клиника, рехабилитационен център, представителство, лаборатория, козметичен център. Близостта до Софийския Районен съд пък я прави удобна за адвокатска или нотариална кантора, офис, езиков център и др.

Луксозна нова сграда до НДК и Медицинска академия

ГАЛЕРИЯ

ВРЪЗКА С НАС